KID.hu - RÖMER ISOFIX gyerekülés szaküzlet

Címünk:
1112 Budapest, Ördögorom út 4.
Telefon:
+36-30-595-0055
00 Ft
Az Ön kosara üres!
MOBIL MENÜ
Főoldal / Céginformációk

Céginformációk

Cégünk 2006. õszétõl képviseli és forgalmazza a Storchenmühle (STM) német gyártmányú termékeket hazánkban. A termékek közt megtalálhatók: biztonsági autósülések (minden korosztály számára), babakocsik, kombinált etetõszékek, gyerekszékké alakítható etetõszékek, szobahinták.

 

Német technológiával és a rendkívül jó minõségû alapanyagokkal válnak az STM termékek elsõ osztályúvá. A cég 1949-ben kezdte el tevékenységét, és azóta töretlen lendülettel, folyamatos innovációval, korszerûséggel igyekszik megfelelni a legifjabb fogyasztók – és nem utolsósorban szüleik – számára. Példaképpen: 1984-ben elsõként mutatott be egy 4 pontos biztonsági övvel rögzíthetõ ülést, 2001-ben pedig egy - ma már jól ismert - ISOFIX rendszerrel rögzíthetõ babahordozót, mely termék jelenleg is megtalálható kínálatukban.

 

Safety, Trendiness, Mobility – Biztonság, Divatosság, Mobilitás az STM szlogenje mely tartalmilag is jelzi a vállalat elhivatottságát és célkitûzéseit, termékeinek megjelenését. Az STM szlogenje: „Nincs annyi fáradozás amennyi sok lenne a gyermeked biztonsága és jóléte érdekében.”

 

A Gyerekülés Kft. az STM termékeket kis - és nagykereskedelmi vonalon is értékesíti, vállalja a termékek szakszerû bemutatását, a garanciát és szavatosságot, megadva minden segítséget a meglévõ és a leendõ fogyasztóknak illetve viszonteladói partnereinek.

 

 

Szondi Attila
ügyvezető
Gyerekülés Kft.
+36-30-595-0055
kid@kid.hu